Bestellen & Betalen

Wanneer u een bestelling plaatst door middel het aanklikken van de knop ‘afrekenen’ gaat u met YourWhey een betaalverplichting aan. Voor het verzenden brengen wij verzendkosten in rekening, dit zijn de daadwerkelijke kosten of standaard kosten voor pakketpost.

Levering & Verzending

Na ontvangst van uw bestelling verzendt YourWhey zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 3 werkdagen (tenzij anders aangegeven op de website bijvoorbeeld i.v.m. vakantie). Wanneer er wordt gekozen voor ophalen zal er contact worden opgenomen over het tijdstip dat de bestelling opgehaald kan worden. Wanneer de verzending met spoed moet worden behandeld, laat het ons weten dan kijken we wat we kunnen doen. In overleg is er een 24-uurs service mogelijk(hiervoor worden mogelijk extra kosten in rekening gebracht). Pakketten worden verzonden per DHL.

Bedenktijd, Herroeping & Retourneren

Indien de bestelling niet aan uw wensen voldoet dan kunt u binnen 14 dagen ruilen of retour zenden. Neem z.s.m. contact op met ons door middel van het sturen van een email naar Info@YourWhey.nl .

Wilt u het artikel retourneren dan kan dit als het artikel in goede, originele staat verkeert. De aankoopwaarde en verzendingskosten worden dan binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending naar u teruggestort. Kosten voor de retourzending zelf zijn voor u als klant. Vanwege de aard van het product nemen wij geen geopende producten terug.

YourWhey behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te compenseren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van de retourzending is beschadigd. YourWhey behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.

Klachten & Conformiteit

Heeft u een klacht over een artikel gekocht bij YourWhey? Dien deze in per mail naar info@YourWhey.nl . Graag voorzien van een duidelijke omschrijving en een foto. Binnen een termijn van uiterlijk 3 werkdagen wordt er contact met u opgenomen over de gemelde klacht. In overleg wordt bepaald wat, ook gezien de conformiteit, redelijk en wenselijk is.

Annuleren

Een (deel van een) bestelling kan zonder opgaaf van reden geannuleerd worden na betaling en voordat verzending plaats vindt. Het aankoopbedrag wordt minus de administratie- en transactiekosten (4,95) binnen 5 dagen terugbetaald. Eventueel gemaakte betaalkosten worden niet teruggeboekt.

Garantie

YourWhey staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen. Wij controleren altijd de producten voordat deze worden verstuurd.

Overmacht

YourWhey is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht.